Forandring fryder….

Kontrakten er underskrevet – vi har solgt leiligheten som har gitt oss 16 fantastiske år –

Skjermbilde 2016-06-25 09.30.11

MANGE VAR INTERESSERT OG VI VAR HELDIGE MED SALGET!

To unge mennesker bestemte seg, denne skulle de ha og det gledet oss å høre at det ble «forelsket» i det samme som har gitt oss glede og deilige øyeblikk, De oppdaget den vakre naturen tett innpå hjemmet og utsikten som skaper frihet. men det var også noe mer sa de……

 

DSC_0868  IMG_7385

Vi forlater nå det som har vært vår energikilde i 16 år.
Det blir en forandring, til hva vet vi ikke. Nå er vi i gang – en reise hvor vi går i mål om et år, i en ny bolig, et nytt sted hvor kropp, sjel og sinn skal finne ro, og bli vår energikilide. Hva er det med dette vi kaller hjem som er så viktig? Hvorfor er det så viktig for oss? Kan vi ta med oss denne opplevelsen av hjem – uten å ha en fast bostedsadresse?
I disse 365 dagene skal vi trene på å leve akkurat nå – være tilstede i oss selv, med oss selv der vi til enhver tid befinner oss. Hvilke oppdagelser gjør vi, hvilken læring tar vi med oss og hvordan nyte livet akkurat slik det er  enten det er stillhet og fred, eksotiske omgivelser, uorganisert, kaotisk uten plan eller struktur. Vi tror det blir mange utfordringer, med muligheter til personlig utvikling og nye oppdagelser av oss selv. Det blir en spennende og lærerik reise. – og vi tror ikke det bare blir enkelt….

Vår første dag er i dag………forandring blir det, til hva vet vi ikke. Men målet har vi, så nå er vi i gang.

Vi går inn i en endring med en overbevisning om at forandring fryder. Vi tar prosessen på alvor, ser etter mulighetene til å oppdage flere ressurser, kvaliteter og egenskaper som vi har men som har blitt spart til en denne nye anledningen…..

Har du lyst å følge oss, så trenger vi en supporter klubb – Kanskje kan du lære noe og kanskje har du noe å lære oss? Vi har et mål om å skrive en gang i uken og skjer det mye så deler vi våre opplevelser og erfaringer her i  365 DAGER

Blogglistenhits