Noen ganger er det lurt å ikke tenke for mye. Jeg er normalt god til å tenke lenge på ubehagelige oppgaver – og finner som regel til slutt gode argumenter hvorfor jeg ikke skal gjøre dem.

Så når Elsa utfordret meg til å ringe og invitere oss selv til et møte i Madrid ringte jeg uten å tenke – for jeg er også ganske god til å improvisere i pressa situasjoner.

Resultatet ble en avtale i Madrid, og da la vi også litt reportasjejobb i bakkant – så fikk vi utnyttet reisen maksimalt. De som har fulgt oss på FB har sikkert fått med seg at vi landet uten bagasje, og det finnes bedre oppladningen til et møte enn å handle i tre timer. Vi hadde sjekket at det var formelt i spansk business så singlet og shorts var ikke en opsjon.

Vi hadde gjort jobben vår på forhånd, og selv om vårt forslag til agenda ble glatt oversett så ble våre business-poeng godt mottatt – om enn i en litt tilfeldig rekkefølge. Viktig å vite hva som er hvor i egen presentasjon, og en HP Spectre med touchskjerm er lett å sette opp i presentasjonsvisning når prosjektor mangler på kontoret. Lur investering.

Vi var happy med møtet og kunden ville ha tilbud på konkrete oppgaver så etterpå kunne vi kunne vrenge kontorklærne, ta på shortsen og gå glade ut i fløyelsnatten for å feire. Serranoskinke og Cava på Via Grande mens menneskene yrer forbi – fantastisk.

Jeg opplever at de oppgavene jeg gruer meg for er sannsynligvis de med størst fallhøyde – men også de som kan gi meg en fantastisk følelse når de er gjennomført. Finn din strategi for å gjøre de vanskelige oppgavene – min er; med en gang jeg ser en slik oppgave på lista for dagens gjøremål -ikke tenk – gjør det med en gang, og så kan du feire deg selv!  Med en gang jeg begynner å tenke, ja da blir det i morra – alltid!  ?

Blogglistenhits